Грижата за граѓаните продолжува, а потврда за тоа се мерките со кои враќаме пари назад кај граѓаните и обезбедуваме подобри услови за живот. Дека го слушаме ...
сите 3 | | | веќе видена

Преспа се полни со туристи, оваа летна сезона според почетокот може да се очекува да биде една од најдобрите со оглед на големата заинтересираност на туристите ...
| | веќе видена

Членовите на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Орце Ѓорѓиевски и Цветан Трипуновски денеска го посетија ресенскиот регион каде остварија средба со граѓаните. ...
сите 2 | | | веќе видена

Унца злато до крајот на годинава би можела да чини 2.000 долари, цената се очекува да продолжи да расте, а македонските златари се жалат дека тешко им оди ...
| | веќе видена

Здравствениот дом во Ресен е добро организиран, пациентите во секое време ја имаат потребната квалитетна здравствена заштита, а преку вработувања на медицински ...
сите 4 | | | веќе видена

За една година до Советот на јавни обвинители стигнале повеќе од 200 претставки од граѓани кои биле незадоволни од работата на обвинителите. Оштетените граѓани ...
| | веќе видена

„Шеги на љубовта“ по текстови на Чехов и во изведба на Сатиричен теататр „Алеко Константинов“ од Софија ја доби наградата за најдобра претстава во целина на ...
сите 3 | | | веќе видена

На 16 Јули