Кремасти тестенини со сланина, пилешко и многу кашкавал


Секоја земја има свој рецепт за подготовка на ова фантастично јадење, а секоја домаќинка или готвачка има свои трикови кои помагаат тестото да биде што ...
| | веќе видена | слични

Ви донесуваме еден многу едноставен рецепт кој Јелена Ѓоковиќ најчесто го подготвува кој не само што е готов за пет минути, туку бара само четири состојки! ...
| | веќе видена | слични

 Традиционално, јагнешкото месо е задолжително на велигденската трпеза, а годинава ви даваме предлог да го подготвите по грчки рецепт. Подгответе се со време. ...
| | веќе видена | слични

Чоколадна торта со кафе СОСТОЈКИ: За кора: 110 гр путер 150 гр темно чоколадо 3 жолчки 5 белки 100 гр шеќер 1 голема лажица какао прстофат сол Фил 2 жолчки 1 ...
| | веќе видена | слични

Доколку се разбудивте гладни, ви препорачуваме да направите пита со сирење што одлично оди со јогурт. СОСТОЈКИ : 500 гр тенки кори 250 гр меко сирење 100 гр ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Македонското друштво „Илинден"-Тирана во име на членовите и Македонците во Албанија денеска упати честитка до лидерот на ВМРО - ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, по ...
сите 441 | | | веќе видена

Поранешниот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски се огласи во јавноста по три дена изминати од парламентарните и претседателските избори и дебаклот ...
сите 190 | | | веќе видена

Во недела е Томина Недела или Нова Недела, Антипасха, во западното христијанство позната како Бела Недела или Мал Велигден. Ова е значаен христијански празник ...
сите 114 | | | веќе видена

„Вчера во 15:30 часот од полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Центар и Бит Пазар во Стара чаршија била пронајдена А.П.О.(73) од Турција, која ...
сите 120 | | | веќе видена

Во однос на информациите од ДУИ за можна нестабилност доколку ДУИ не остане во власта, ВМРО-ДПМНЕ денеска реагира дека „Интегративците“ знаат да се служат со ...
сите 125 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Кремасти тестенини со сланина, пилешко и многу кашкавал

Од:
До кого (е-маил):
Порака: