Поради вградување на асфалтен слој (асфалтирање), од 20.03.2023 до 25.03.2023, регионалниот пат Велес - Градско односно делот од с. Ногаевци до с. Виничани ќе ...
сите 8 | | | веќе видена

Денеска на последниот ден на Глобалната недела на пари, во организација на Македонската банкарска асоцијација (МБА) во соработка со Народната банка и ...
сите 3 | | | веќе видена

Избрани се нови 10 општини кои во наредните 18 месеци ќе бидат дел од програмата „Зајакнување на општинските совети“. Станува збор за општините Кисела Вода, ...
сите 4 | | | веќе видена

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски потпиша 17 решенија на прозиводители на праспанско јаболко, кои успешно ја поминаа ...
сите 10 | | | веќе видена